“Alt yapı çok önemli”

“Alt yapı çok önemli”

Akçeşmespor Kulübü Başkanı Metin Altun amatör kümelerde mücadele eden takımlar için alt yapının çok önemli olduğunu vurguladı.
Akçeşmespor Kulübü Başkanı Metin Altun, Trakya Türk Televizyonunda Tekirdağ Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Salih Canikli ile Antrenör Özay Ceylan’ın sunduğu Spor Manşet programına konuk oldu.
Programda konuşan Akçeşmespor Kulübü Başkanı Metin Altun, U-11, U-12 ve U-14 kategorilerinde olmak üzere 3 takımla lige çıktıklarını söyledi.
Bu sezon Akçeşmespor’un alt yapısının iyi durumda olduğunu ifade eden Altun, şunları kaydetti;” U-11, U-12 ve U-14 kategorilerinde lige çıkıyoruz. Şu anda alt yapı takımlarında iyi gidiyoruz. Seneye de bu alt yapımızla üst kategorilerde devam edeceğiz. Büyük oyuncularımızda A takıma yükselecek.”
“Tecrübe Kazanmalarını istiyoruz”
Oyuncularının tecrübe kazanmaları için 2. Amatör Kümeye verdiklerini de ifade eden Altun, sözlerini şöyle sürdürdü;” Bazı A takım oyuncularımızı da tecrübe kazanmaları için 2. Amatör Kümeye verdik. Örnek verecek olursak Genç kalecimiz Mert Kaan Ekiz’i Feradanlıspor’a verdik. Oyuncularımızı bu şekilde geçici transfer vererek daha iyi konuma gelmelerini sağlıyoruz”
Teknik Heyetimizle Uyum Yakaladık”
Teknik heyetle iyi bir uyum yakaladıklarını da ifade eden Altun, sözlerini şöyle sürdürdü” Tekirdağ Amatör Futbol tarihinde en çok yıkılıp yapılan kulüp biziz. Lokalimiz ve üyelerimizin verdikleri bağışların haricinde hiçbir gelirimiz yok. Bu sezon Ayhan Günay ve Hakan Şenel hocalarımızla anlaştık. Hocalarımız futbolun içinden geldiği için vizyonlarımız aynı. Yönetim ve teknik heyetimizle iyi bir uyum yakaladık.”
“Spor Tesisi İstiyoruz”

Diğer Amatör takımlarının spor tesisi olduğunu ancak Akçeşmespor’un da tesise ihtiyacı olduğunu ifade den Altun;” Diğer amatör takımların tesisleri var ancak bizim bir tesisimiz yok. Süleymanpaşa Belediyesinden saha talep etik ama bize yer olmadığı gerekçesi ile saha verilmedi. Tüm kulüplerimiz daha iyi imkanlarla sahip olmasını isteriz ancak. Tesisi olan kulüplerle mücadele etmek zorunda kalıyoruz” şeklide konuştu.
“Amacımız Tekirdağspor’a oyuncu yetiştirmek”
Tekirdağ’da faaliyet gösteren kulüplerin amacının Tekirdağspor’a oyuncu yetiştirmek olduğuna vurgu yapan Altun;” Tekirdağ’daki tüm kulüplerin amacı Tekirdağspor’a oyuncu yetiştirmek. Ancak oyuncularımıza daha büyük hedefler koymamız için Tekirdağspor’umuzun daha üst liglerde olması gerekiyor” dedi.
Program sonunda Televizyonunda Tekirdağ Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Salih Canikli ile Antrenör Özay Ceylan Akçeşmespor’un yanında olacaklarını ifade etti.
Akçeşmespor Kulübü Başkanı Metin Altun da davetten dolayı Canikli ve Ceylan’a teşekkür etti.

Hakan Karaca

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.