TFSKD’DEN ÜRGÜP ÇIKARTMASI

TFSKD’DEN ÜRGÜP ÇIKARTMASI

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkez Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları Toplantısı Ürgüp’te yapıldı. Toplantıya Tekirdağ Saha Komiserleri Derneği Başkanı Nuri Işık’ta katıldı.
Genel merkezi başkent Ankara’da bulunan Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin (TFSK) üç ayda bir yapılan Genel Merkez Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları Toplantısı hafta sonunda Nevşehir’in turistik ilçelerinden Ürgüp’te yapıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi’nin USET Uygulama Oteli’nde konaklayan futbol saha komiserleri, hem kurullarının toplantısını gerçekleştirdi hem de Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mustafa Avcı’nın katkıları ile de Ürgüp, Avanos ve Göreme ilçelerindeki turistik yerleri gezdi. Yorucu bir sezonun ardından Ürgüp’te bir araya gelen TFSKD Genel Merkez Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları, gündemlerindeki maddeleri görüşürken bir yandan da yeni sezon ile ilgili hazırlıklarını gözden geçirdi.
İlk gün yapılan TFSKD Kurullar Toplantısı’na genel başkan Hüseyin Doğan başkanlık ederken; aralarında Kahramanmaraş Şubesi önceki başkanı ve halen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi olan Akif Arslan, Kahramanmaraş Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Muzaffer Demir, Tekirdağ Şubesi Başkanı Nuri Işık’ta kurullar toplantısında yer aldı.
Genel Başkan Hüseyin Doğan, toplantı sırasında yaptığı değerlendirmede yeni oluşan Türkiye Futbol Federasyon Yönetim Kurulu’nun ve yeni seçilen TFF Başkanı Nihat Özdemir’in camiaya hayırlı olması dileğinde bulunurken, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın da TFF Yönetimi’nde yer almasının amatörler ve saha komiserleri için de bir umut olduğunu dile getirdi.
Dernek olarak bir çok sorunları olduğunu ancak bu sorunları her geçen gün birlik ve beraberlik içerisinde bir duruş sergileyerek çözdüklerini ifade eden Doğan, “Dernek olarak en büyük arzumuz ve gayretimiz Türkiye kelimesini kazanmaktı. Tüm yönetim kurulumuzun destekleri ve gayretleri ile artık Futbol Saha Komiserleri Derneği değil, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği olduk. Bu arada Derneğimizin kamu yararına çalışan derneklerden sayılması için de görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Onu da kısa sürede çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum” dedi.
Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Şube Başkanı Nuri Işık ise yapılan toplantıda sorunlarını dile getirdiklerini ifade ederek; Yoplantımıza Nevşehir ASKF Başkanı ve TASK Yönetim Kurulu da iştirak etti ve bizim açımızdan verimli bir toplantı oldu. Yetkili ağızdan sorunlarımızı TASK Genel Başkanı Ali Düşmez’e iletilmesini sağlamış olduk” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.