TEKİRDAĞSPOR LİDERİ ELİNDEN KAÇIRDI

TEKİRDAĞSPOR LİDERİ ELİNDEN KAÇIRDI

İş adamları Salih Canikli ve Mustafa Atuk’un destekleri ile moral bulan Tekirdağspor, lig lideri ile 0-0 berabere kaldı.
Tekirdağspor Namık Kemal Standa lig lideri Yeşilköyspor’u konuk etti.
Maçın ilk dakikaların karşılıklı ataklarla geçti.
Maçın 39. Dakikasında sol kanattan Murat Yılmaz’ın orta şut karışımı şutunu Yeşilköyspor kalecisi Barboros Canbey son anda çıkarttı.
Maçın 40. Dakikasında bu kez Tekirdağspor Bülent Kancıoğlu ile etkili geldi. Yekta Berk Kahraman’ın pası ile sağ kanatta hareketlenen Bülent Kancıoğlu ceza sahasına gire girmez sert vurdu. Top yan ağlarda kaldı.
Maçın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.
Maçın 2. Yarısında Tekirdağspor Hamit Can Mutlu’nun oyuna girmesi ile oyunu kanatlara yığarak maça etkili başladı.
Maçın 61. Dakikasında Tekirdağspor kalesinde yaşanan karambolde defans topu güçlükle uzaklaştırdı.
Maçın 63. Dakikasında Murat Yılmaz’ın sağ kanttan topu içeri doğru ortaladı. Yılmaz’ın ortasında Hamit Can Mutlu kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak maçın hakemi Volkan Kırbaş, daha önce Murat Yılmaz’a yapılan faulü vererek avantaj kurallarını hiçe saydı.
Maçın son bölümünde lig lideri tamamen kapanarak defansif bir oyun sergilemeye başladı.
Maçın 69 dakikasında Tekirağspor’dan Hakan Sofuoğlu Yeşilköyspor’lu Ramazan Bal ile hava kafa topuna çıktı. Maçın hakemi Volkan Kırbaş inanılmaz bir kararla faul verdi. Yeşkilköyspor’dan Gani Balkan’ın köşe vuruşunu Tekirdağspor kalecisi Mert Eren, yine jeneriklik bir kurtarışla kornere çeldi.
Maçın 70. Dakikasında Murat Yılmaz’ın sağ kanattan yaptığı orta Yekta Berk Kahraman’ın önünde kaldı. Kahraman’ın şutu Yeşilköyspor kalecisi Barboros Canbey’den geri döndü. Boşta kalan topu defans uzaklaştırdı.
Maçın 86. Dakikasında Sol taraftan Hamit Can Mutlu’nun yaptığı ortada top Mehmet Tosun’un önünde kaldı. Tosun’un şutu az farkla üstten az farkla auta çıktı.
90+1 dakikada Yeşilköyspor’un uzaklaştıramadığı top Mehmet Selçuk Hazırcı’nın önüne kaldı. Hazırcı’nın şutu kaleci Yeşilköyspor kalecisi Barboros Canbey’de kaldı.
Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Tekirdağspor 2. Yarı tek kale oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı.
Maç sonrası Tekirdağspor Kulüp Başkanı Ahmet Biler, Sportik Direktör Necdet Çakır ve Teknik Direktör Okan Aydın Gazetemize açıklama yaptı.
Kulüp Başkanı Biler açıklamasında destek verildiği takdirde Tekirdağspor’un çok iyi yelere geleceğine vurgu yaparak, şunları kaydetti; “ Tüm Tekirdağspor’u sevenler birleştiği zaman bu camianın yapamayacağı hiç bir şey yok. Bu futbolumuza ve birlikteliğimize yansıyor. Oyuncularımıza Tekirdağspor’u en iyi getireceğine inanıyoruz. İş adamları Salih Canikli ve Mustafa Atuk’un destekleri bize moral oldu. Oyuncularımızı ayrı bir havaya sokarak motive etti. Bu desekler devam ettiği sürece Tekirdağspor çok iyi yelerde gelecek”
Çakır da, bu hafta geçen haftalara göre daha istekli bir oyun oynadıklarını ifade ederek; “ Kavaklıspor mağlubiyeti bizim futbolumuzu etkilemişti. Her geçen hafta oyunumuzu geliştiriyoruz. Oyuncularmızın özgüvenleri her geçen gün daha da artıyor. Lig lideri olmasına rağmen onlara karşı üstün bir oyun sergiledik” şeklinde konuştu.
Aydın, ise oyuncularının özelikle 2. Yarı oynadıkları oyundan dolayı memnun olduğunu ifade ederek; 2. Yarı maçın hakimi tamamen bizdik. Galip gelmeyi hak ettik ama gol atamadık. Bundan sonra ki maçları kazanıp çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.