KIRMIZI YELEKLER HUZUR VE GÜVEN VERİYOR

KIRMIZI YELEKLER HUZUR VE GÜVEN VERİYOR

Tekirdağ”a geleli henüz yaklaşık 2 ay olmasına,rağmen,başarılı uygulamalarıyla halkın güvenini ve sevgisini kazanan yeni Tekirdağ Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,şehirde yeni başlattığı, “kırmızı yelekli polisler” uygulaması ile halkın güven ve sempatisini kazanırken, İçişleri Bakanlığının hayata geçirdiği NARVAS (Narkotik Vaka Analiz Sistemi) ile Tekirdağ”da uyuşturucu ile mücadelede büyük başarı elde etti.

Tekirdağ Halkı Kırmızı Yeleklileri Çok Sevdi

Emniyet Müdürü Turanlı’nın Tekirdağ genelinde hayata geçirdiği kırmızı yelekli polisler sayesinde şüpheli yaftası yeme riski ortadan kalkan Tekirdağ halkı, artık GBT ve rutin aramalardan tedirgin olmak yerine aksine mutlu oluyor.
Önceki dönemlerde, GBT veya rutin aramalar esnasında polislerin yeleklerinde,terörle mücadele yazdığında,terörist damgası yemekten,narkotik yazdığında uyuşturucu taciri gibi görünmekten, KOM yazdığında kaçakçı ve çete üyesi yaftasından korkan vatandaşlar,şimdi sadece “polis” yazan yeleklerle gelen emniyet güçlerinden tedirgin olmak yerine teşekkür ediyorlar ve emniyet mensuplarına yardımcı oluyorlar.NARVAS projesi sayesinde vatandasların 112 ve UYUMA uygulaması üzerinden yaptığı ihbarla uyuşturucu satıldığı iddia edilen her cadde mahalle sokak ve mekanlar anında kayıt altına alınıyor ve narkotik birimlerince denetimler belirtilen noktalarda sıklaştırılarak uyuşturucu ve uyuşturucu tacirleri ile daha etkin ve hızlı mücadele ediliyor.
Narvas projesini de kısa zamanda Tekirdağ”ın tüm ilçelerinde başarıyla hayata geçiren Müdür Turanlı, uyuşturucuyla mücadelede başarılı operasyonlarla zehir tacirlerine göz açtırmıyor.Özellikle geçtiğimiz hafta şehir terminalinde 53.782 adet Tekirdağ tarihinin en büyük sentetik hap olarak yasaklı maddeyi yakalayan emniyet güçleri,Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı idaresinde suçlulara korku,halka güven veriyor.
HABER : Murat ÜRTEKİN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.