TEKİRDAĞSPOR BERABERLİĞİ SEVDİ

TEKİRDAĞSPOR BERABERLİĞİ SEVDİ

BAL ligi 11.grup 2.hafta maçında Tekirdağspor sahasında Yalovaspor’u konuk etti.Sezonun ilk iç saha maçında tribünlerin yarısı doluydu.Maçın genelinde iki takımda pozsiyona dahi girmekte zorlandı .Tekirdağspor maç boyunca sadece 2 net pozisyona girdi ve onlardan da yararlanamadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Daha sezon başında eleştri yapmayı doğru bulmuyorum ancak bazı şeylerinde ilerisi için uyarı niteliğinde mesajlar verdiği görülüyor.Mesela bu maçta Tekirdağspor’un orta sahası çok kötüydü ne defansif anlamda nede ofansif anlamda herhangi bir katkı veremediler dolayısıyla pozisyona dahi girmekte zorlanan bir Tekirdağspor izledik.Yalova takımı da bizim gibiydi ama o onların sorunu bizim için önemli olan Tekirdağspor’un ne yaptığı – ne yapacağı…!

Bu sorunların sıkıntıların şimdiden görünmesini ben olumlu buluyorum çünkü telafi etme şansı halen var çünkü transfer sezonu 25 ekime kadar devam ediyor eksik ve zayıf bölgelerin şimdiden görülmesi eğer takviyelerle sorun çözülürse ilerisi adına daha olumlu şeyler olur.

Hep kadro üzerinden gittik birazda diğer etmenlerden bahsetmek lazım.Mesela Tekirdağspor geçen hafta Evrensekiz maçında suni çimde oynadı bu maçta ise orjinal çimde oynadık Namık Kemal stadı bakımda olduğu için takımın statta antreman yapma şansı da olmadı bu sebeple sahada top tutma pas hataları gibi sıkıntılar göze çarptı ve halen sezon başındayız takımız yeni bir kadro daha yeni yeni uyum yakalıyor bunlarda futbolda önemli etmenler.

Daha 2.haftadan acımasızca eleştrileri biraz daha alt seviyede yapmamız uygun olacaktır diye düşünüyorum.Ama şunu da belirteyim ki Yalova maçında vasat bir futbol vardı bunda camia hemfikir zaten gerek statta maç sonu taraftarın konuşmaları gerekse sosyal medyadaki yorumlar gerekse kendi canlı izlenimlerim bunda hemfikiriz ama bunu düzeltebilecek zamanımızda var takımda o ışıkta var diye düşünüyorum.

Yönetim ve teknik heyetin işine karışmak gibi bir lüksümüz yok ama nacizane şahsi tavsiyem bu takıma 2 orta saha takviyesi biri top dağıtacak araya atacak uzaktan şut atabilen bir 10 numara ve oyunu iki yönlü oynayabilen 8 numara ihtiyacı benim gözüme çarptı birde Birol un yanına da 1 iyi forvet takviyesi yapılırsa bu takım yine ilk 5 te yer alacağını umuyorum.Takımımzıa Kapaklıspor deplasmanında başarılar diliyorum.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.