ŞİDDETTE NEREYE GİDİYORUZ?

ŞİDDETTE NEREYE GİDİYORUZ?

Son günlerde gerek Tekirdağ”da gerekse Türkiye’de her geçen gün cinayet,cinsel istismar,darp ve silahlı saldırılar halk arasında panik ve korku ortamının yaşanmasına ,toplumda tedirginliğe neden oluyor.
Tekirdağ”ın Malkara ilçesinde Sıla bebeğin cinsel istismarının ardından aylarca yoğun bakımda kalıp hayatını kaybetmesi büyük tepki ve eleştirilere neden olmuştu. Ardından Süleymanpaşa ilçesinde bir alışveriş mağazasında çalışan eski sevgilisini kurşunlayan,eski sevgilisiyle birlikte 3 kişiyi daha vuran,kaçarken bir polis memurunu da yaralayan kişi,2 kişinin ölümüne neden oldu. Akabinde yine Süleymanpaşa ilçesinde Barış Manço parkında bir genç bıçaklanarak öldürüldü. Muratlı ilçesinde de bir bar kavgası sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Bir ay gibi kısa bir zamanda Tekirdağ”ın ilçelerinde gerçekleşen cinsel istismar,cinnet,cinayet ve saldırılar halk arasında, “neler oluyor,nereye gidiyoruz,nedir bu şiddet ve vahşet sorularını gündeme getirirken,bir an önce asayiş toplantısı yapılarak Valilik,basın,STK’LAR ve siyasi parti temsilcileriyle son yaşananların masaya yatırılarak çözüm üretilmesi bekleniyor.
HABER : Murat ÜRTEKİN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.