RİTM-İ AHENK DERNEĞİ HİZMETE GİRDİ

RİTM-İ AHENK DERNEĞİ HİZMETE GİRDİ

Tekirdağlı ritm virtiyözü Faruk Giley ve kursiyerleri tarafından kurulan Ritm-i Ahenk Kültür Sanat ve Turizm Derneği Ortacami Mahallesi İbrahim Efendi Sokak Ziverbey Pasajı zemin kat 4/1 adresinde açıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ile Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku ile Tekirdağlı sanatseverlerin katıldığı açılışta kurdelayı kesen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay derneğin hayırlı olmasını dilediler ve kendilerine gereken desteği vereceklerini söylediler.

Derneğe kuruluş aşamasında yardımları ve destekleri bulunan kişilere protokol üyeleri tarafından plaket takdim edilirken kursiyerlerin yaptığı küçük bir darbuka show gösterisi de izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Gün boyunca Deva Partisi İl Başkanı Ozan Varan ve diğer davetliler de açılış yerine gelerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Dernekten yapılan açıklamada ise ;

HAYATINIZIN RİTMİ AHENKLE AKSIN

Bugün altmış kişilik büyük bir aile olan derneğimiz, Şef Faruk GİLEY başkanlığında 2021 yılında üç amatör ruh ile yola çıkmıştı. Ritmi Ahenk Kültür Sanat ve Turizm Derneğinin perküsyon grubu iki yıl gibi kısa sürede yaklaşık 10 konsere imza attı.

Kültür ve sanatın lokomotif unsuru olan müzik, bizzat yaşamın kendisidir. Hevesli ve  meraklı grup üyeleri geçtiğimiz konserlerde hem kültürümüzü yansıtan hem de dünya müziklerinden eserlerle seyircisine keyifli vakitler yaşatmıştır.

Yaşamın her unsurunda bir ritim, bir ses ve bileşik bir ahenk olduğuna inanan, çoğunluğunun kadınlardan oluşan perküsyon grubu önümüzdeki konser döneminde Aralık ayı içerisinde, izleyicisinin karşısına bambaşka konserlerle çıkma hazırlıkları içerisinde.” denildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.