DUYURU

DUYURU

İnstagramda; Gecenin geç saatlerinde Süleymanpaşa İlçemizin 100. yıl mahallesinde kendi aracı ile seyir halinde iken site bahçesine düşen sürücü adayı olarak ifade edilen kişinin kurslarımızla hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.
Sürücü kursları olarak halk arasında bilinen Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursları 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ile 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu kamsamında hazırlanan ; Milli Eğitim Bakanlığı sistemine bağlı program içersinde eğitim vermektedir. Tüm araçlar özel tertibatlı olup, ( Çift fren ve çift debriyaj ve çift aynalı ) Türk Standartları Enstitüsü tarafından uygunluk onayı alınan araçların ruhsatlarında Sürücü Kursu Eğitim aracı olarak kayıtlıdır.
Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarına Direksiyon Eğitimi ve Sınav güzergahı olarak Ukome (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) kararı ile belirlenen güzergahların Milli Eğitim Müdürlüğünce atanan usta öğretici ve kurs araçları dışında kullanılmaması gerektiğini hatırlatır eğitim alanları kullanılmasının ancak eğitim onayı almış sürücü kursları olacağı bilgisini kamuyla paylaşırız.
TEKİRDAĞ
SÜRÜCÜ KURSLARI ve EĞİTİMCİLERİ
DERNEĞİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.