KINIKLAR LOKANTASI LEZZETİ ÇARŞIYA TAŞIDI

KINIKLAR LOKANTASI LEZZETİ ÇARŞIYA TAŞIDI

Daha önce Hükümet Caddesi Hayrabolu üzeri Özdemirler Yapı Market’in karşısında hizmet veren Kınıklar Lokantası taşınarak yeni şubesini kolordu caddesi üzerinde abdi Özcan Köftecinin yanında bulunan Ekrem CoşkunDöner’in yerine açtı.

Et Döner, Tavuk Döner’in yanısıra sulu yemek çeşitleri ile müşterilerine hizmet edecek olan Kınıklar Lokantası eski direkleraltındaki Latif Restaurantta nefis yemekleri yapan Trakyanın en iyi yemek ustalarından olan  Engin Aysel’i de bünyesinde barındırıyor.

Müşterilere daha yakın olmak lezzetli yemekleri kendilerine daha çabuk ulaştırmak için merkeze geldiklerini anlatan işyeri sahibi Süleyman Yılmaz “Döner ve sulu yemek seven tüm müşterilerimizi uygun fiyatlarımızla lokantamıza bekliyoruz” dedi.

Açılışa Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay’ın yanısıra Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Kıral,bazı oda başkanları ile muhtarlar işyeri sahibinin yakınları dostalrı ve Tekirdağlı vatandaşlar katıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.