NEREDE ADALET ? NEREDE KURUMLAR ?

NEREDE ADALET ? NEREDE KURUMLAR ?

Güzel memleketimizin geldiği son durum, kocasının katillerini arayan bir anne, adaletin düzgün işlemesi için , Cumhurbaşkanımızdan ricacı oluyor. Ziraat oda başkanı açıklanan fiyatlar maliyetin altında kalınca, hakkını aramanın yolunu Cumhurbaşkanımıza mektup yazmak olarak görüyor. Futbolda bir problem olunca TFF yerine vatandaşlarımız ,Cumhurbaşkanımızın devreye girmesini bekliyor.

Hal böyle olunca, sade bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı hakkını nerede arayacak, derdini kime anlatacak. Kendi adeletini , kendisi aramaya başlayınca, her akşam televizyonlarda ve sosyal medya platformlarında gayrimeşru işler yapan çetelerin haberlerini izlemeye devam edeceğiz.

Tek çözüm , TEK ADAM rejimine son verip. Parlamenter sisteme geri dönüştür. Liyakatli yöneticileri kurumların başına getirerek bu kurumları ve adelet sisteminin tekrar özgür bir şekilde çalışır hale gelmesini sağlamaktır.

Deva Partisi Tekirdağ İl Başkan Adayı
Ozan Varan

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.