MANŞET GAZETESİ 14.YILINI YOĞUN KATILIMLI KUTLADI

MANŞET GAZETESİ 14.YILINI YOĞUN KATILIMLI KUTLADI

Tekirdağ Manşet gazetesi 14. yılını büyük bir katılımla ve coşkuyla kutladı. Spordan siyaset dünyasına,şirketlerden esnaflarla,gazetecilere kadar sayısız kişinin gerek bizzat gazeteyi ziyaret ederek, gerek çiçek göndererek, gerekse mesaj ve mail yoluyla, kuruluş yıldönümünü kutladığı program, neşe ve coşku içinde gün boyu sürdü.

Açılışa katılan Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Burak Boğaç Baykal,

Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Özen ve  Zafer Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Kürşat Kağan Demirel İmtiyaz Sahibi Salih Canikli ile beraber kuruluş yıldönümü pastasını kestiler.

Gördüğü ilgiden mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Tekirdağ Manşet Gazetesi İmtiyaz sahibi Salih Canikli, “Bir gazetenin başarısı,çalışanlarının kamuoyunda rağbet görmesi,böyle günlerde belli olur. Basın,yayın sektöründe çeyrek yüzyılımıza bir yıl kala bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayan,gerek bizzat gelen, gerek çiçek gönderen gerekse mesaj,mail yoluyla tebrik eden spor,siyaset,iş dünyası ve gazeteci meslektaşlarıma,dostlarıma minnettarım.İyi ki varlar iyi ki paradan çok dost kazanmışım.Hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Salih Canikli, yoğun katılımla geçen kutlamada,gazete çalışanları Hakkı Denkleştirici,Murat Ürtekin,Yasemin Öztürk ve Ozan Beysalan ile birlikte 14. yıl pastasını kesti ve misafirlerle tek tek fotoğraf çektirdi.

HABER : Murat ÜRTEKİN

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.