AY-KA güvenlik 3. Yılını kutladı

AY-KA güvenlik 3. Yılını kutladı

Tekirdağ’da Özel Güvenlik konusunda en kaliteli eğitimlerden birini veren AY-KA Özel Güvenlik 3. Yaşını kutladı.
Kurulduğu günden bugüne 10 larca kişiyi özel güvenlik sertifikası vererek istihdam sağlayan AY-KA Özel Güvenlik şirketi, kuruluşunun 3. Yılını bir restoranda düzenlediği etniklikle kutladı.
Kuruluşunun 3 yılı hakkında konuşan AY-KA Özel Güvenlik Şirketi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Kalın, katılan herkese teşekkür ederek;” Cumhuriyetimizin 100.yilinda Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve saygı ile anarak gecemize kendime ilke edindiğim bir sözü ile başlamak istiyorum. Devletini En çok Seven Isını En iyi Yapandır. Bu sektöre girdiğimiz günden bu yana, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bugünde AY-KA güvenliğin kuruluşunun 3. Yılını kutluyoruz. İnsanlar emek verdikleri her şeyi sahiplenirler. Hepiniz AY-Ka’yı sonuna kadar sahiplendiniz ve sevdiniz. Herkesin AY-KA’da emeği çok fazla. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından AY-KA Özel Güvenliğin 3. Kuruluş yıl dönümü pastası Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Kalın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve kursun öğrencileri katıldılar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.